Nieuwbouw Scouthoeve

De Scouting in Badhoevedorp wil een nieuw clubhuis realiseren aan de Snelliuslaan in Badhoevedorp. In samenwerking met bouwontwerpburo Splatch en aannemersbedrijf Breedijk is er een ontwerp gemaakt voor een nieuw clubgebouw.  Hiervoor zijn inmiddels een bouwvergunningen verstrekt.

Het nieuwe gebouw krijgt een oppervlakte van 283 m2.

Hieronder de plattegrond van de nieuwe Scouthoeve.

Naast het gebouw komt een loods van ongeveer 90m2 voor de opslag en het onderhoud van de (boot)materialen.

De totale bouwkosten, inclusief de sloop van het huidige gebouw, zijn begroot op 565.000 euro (prijspeil 2021). Van dit bedrag moet nog een deel bijeen worden gebracht. Hiervoor zijn we opzoek naar donateurs, sponsoren en fondsen die de nieuwbouw willen ondersteunen.

Donaties kunnen worden gedaan via de onderstaande button.

Daarnaast zijn we nog opzoek naar bedrijven die (bouw)materialen willen sponsoren. We hebben nog diverse materialen nodig. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande button