De Scouting in Badhoevedorp wil een nieuw clubhuis realiseren aan de Snelliuslaan in Badhoevedorp. In samenwerking met bouwontwerpburo Splatch en aannemersbedrijf Breedijk is er een ontwerp gemaakt voor een nieuw clubgebouw.  Hiervoor is inmiddels een bouwvergunning verstrekt.

Het nieuwe gebouw krijgt een oppervlakte van 283 m2. Hieronder een plattegrond van de nieuwe Scouthoeve.

Naast het gebouw komt een loods van ongeveer 90m2 voor de opslag en het onderhoud van de (boot)materialen.

De totale bouwkosten, inclusief de sloop van het huidige gebouw, zijn begroot op 525.000 euro (prijspeil 2019). Van dit bedrag moet nog 250.000 bijeen worden gebracht. Hiervoor zijn we opzoek naar donateurs, sponsoren en fondsen die de nieuwbouw willen ondersteunen.

Donaties kunnen worden gedaan via de onderstaande button.

Daarnaast zijn we nog opzoek naar bedrijven die (bouw)materialen willen sponsoren. We hebben nog diverse materialen nodig. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande button

Nieuwbouw Scouthoeve.
Maak het mogelijk!