Nieuwbouw Scouthoeve. Maak het mogelijk!

 

Gebruikt frituurvet

Op zaterdag 8 januari (10 tot 16 uur) organiseert de Scouting een inzameling van frituurvet aan de Snelliuslaan. Het gebruikte (afgekoelde) frituurvet kan worden ingeleverd in de oude verpakking of in een plastic fles, die in de speciale groene kliko kan worden gedeponeerd. Green Oil Reclycling zorgt ervoor dat het frituurvet gerecycled wordt tot duurzame biobrandstof. 

Crowdfunding

Steunscouting.nl is het crowdfunding platform speciaal voor Scoutinggroepen en andere Scoutingorganisaties zoals evenementen en terreinen. Met Steunscouting.nl kan iedere groep inkomsten genereren voor projecten waar alle leden baat bij hebben: van nieuwe tenten tot pionierhout en van een speciaal zomerkamp tot de bouw van een nieuw clubhuis. 

 

Vriendenloterij

De Vriendenloterij ondersteunt allerlei goede doelen, maar ook verenigingen. Scouting Leeghwater is al vele jaren verbonden aan de Vriendenloterij. Minimaal 40% van de maandelijkse inleg gaat naar het nieuwe clubhuis. De Vriendenloterij heeft op dit moment ruim 14.000 euro opgeleverd.

Speel mee door op het plaatje te klikken van de vriendenloterij! 

 

Vomar clubactie

Jij kunt eenvoudig en geheel kosteloos sparen voor het nieuwe clubhuis! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan onze clubcode LEBA2021 te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over.

Kom in actie

Webshop

De Lady Baden Powell- en Leeghwatergroep hebben een website gelanceerd met verkoop van kleding en andere verrassingen. Leuk als kado voor jezelf of voor een ander! Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het nieuwe clubhuis.

Klik op onderstaande afbeelding om naar de webshop te gaan. 

 

Sponsors gezocht

Bedrijven kunnen de nieuwbouw ook sponsoren met geld of (bouw)materialen. Er zijn diverse mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met de steun nieuwbouw commissie door op onderstaande afbeelding te klikken of kijk op onze steunscouting pagina om bijvoorbeeld een heipaal te sponsoren.

Kom in actie

Start zelf een actie om geld bijeen te verzamelen voor de nieuwbouw van de Scouthoeve. Op Steunscouting.nl kun je eenvoudig een actie starten. Klik op onderstaande afbeelding om jouw actie te starten.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u de Scouting in Badhoevedorp gratis sponsoren door uw online aankopen bij diverse webwinkels en booking websites.
Hoe werkt gratis sponsoren? Als u via deze link iets bestelt bij één van de vele aangesloten webshops, dan ontvangt de Scouting een commissie. De link bevat namelijk een code (3937) om de Scouting in Badhoevedorp te herkennen, u betaalt hetzelfde als u direct naar de webwinkel gaat, vandaar “gratis sponsoren”. Op dit moment hebben we al ruim 2200 euro bij elkaar geklikt.